Benfica — Spartak Moskova maçının tahmini

Önümüzdeki eleme maçında, LH Benfica Salı günü Spartacus ile oynayacak.

Bizim ipuçları, anketler ve istatistikler Benfica-Spartak Moskova tamamen görülebilir 1xbet promosyon kodu 2020 yanı sıra güncel oranlar.

Benfica

Benfica, önceki sonucuna devam ederek, Moreirense-1: 2 üzerindeki primeira Ligi Zaferinden sonra aynı şeyi umuyor.

Bu maçta Benfica %61’lik bir topa sahip ve 6 golle 10 gol attı. Benfica’nın bir parçası olarak, golcüler Lucas Verissimo (9 dakika) ve Luca Waldschmidt (19 dakika) idi. Öte yandan moreirense, hedefe 3 isabetle 10 vuruş yaptı. Rafael Martins (30 ‘) moreirense takımının golcüsü oldu.

Benfica’nın skorla ilgili bir sorunu yoktu, son 6 maçında yüzde yüz gol attı.

Bu süre zarfında 15 puan almayı başardılar ve toplamda 7 puan verdiler.

Spartak Moskova

Premier League turnuvasında Nizhny Novgorod’a karşı önceki oyunda yenildikten sonra, Spartak ve taraftarları bu kez daha iyi bir sonuç elde etmeyi umuyorlar.

O maçta Moskova “Spartacus” vardı 76 % topa sahip olma ve 22 vuruş gol, 6 olan hedef. Spartacus tablosundaki tek oyuncu Esquiel Ponce (86‘) idi. “Nizhny Novgorod” 5 gol attı, bunlardan 3 — hedefe. Kirill Gotsuk (4’) ve Alexey Kozlov (16′) «Nizhny Novgorod»için kendilerini ayırdılar.

İstatistikler bunu söylüyor ve Moskova Spartacus son 6 maçın 5’inde gol attı ve rakibi 8 gol attı. Moskova «Spartacus» un savunmasında işler çok iyi gitmiyor. Tabii ki, böyle bir düzenlilik bu maçta tekrar olmayabilir.

Takım haberleri: Benfica

Darwin Nunez (diz cerrahisi), Andre Almeida (çapraz bağ rüptürü) ve Haris Seferovic (Kas yaralanması) Benfica Tuğgeneral Jorge Jesus için oynamayacaklar.

Takım haberleri: Spartak Moskova

Teknik direktör “Spartacus” Rui Vitoria elenir bir dizi oyuncu. Pavel Maslov (inflamasyon) ve Alexander Selikhov (parmak kırığı) — komut sayfasında olmayacak isimler.

🔮 Tahmin

Bu oyunda» Benfica ” anları ve başarılı çekim bir sürü oluşturmak mümkün olmalıdır.

Aksine, Moskova’nın Spartacus’unun bir gol atması kolay olmayacak, ancak muhtemelen en az bir kez daha oynayacaklarını düşünüyoruz.

Bu nedenle, hakem son düdüğü verdiğinde Benfica’nın 3-1’lik bir skorla kazanmasını bekliyoruz.

Like this post? Please share to your friends:
❤1xBeT Türkiye❤
Bir cevap yazın

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: