Bundesliga’da Stuttgart — Mainz maçının tahmini

Stuttgart, Cuma günü Bundesliga 1 maçında Mercedes-Benz’de Mainz ile yüz yüze görüşecek.

Tahminlerimiz, kullanıcı anketlerimiz ve Stuttgart — Mainz maç istatistiklerimiz 1xbet bonus bulunabilir (en iyi maç oranları dahil).

Stuttgart

Stuttgart, Bundesliga 1’deki 2: 1 yenilgisinden sonra Borussia Dortmund’a karşı önceki maçında son sonucunu burada tekrarlamak istemeyecekti.

O maçta Stuttgart’ın topu% 36’ya sahipti ve hedefe 4 vuruşla 13 vuruş yaptı. Stuttgart’ı atan tek oyuncu Roberto Massimo’ydu (63 ‘). Borussia Dortmund, hedefe 21 vuruş yaptı ve bunlardan 5’i hedefe çarptı. Donnell Malen (56 ‘) ve Marco Reus (85’) Borussia Dortmund için gol attılar.

Son oyunlarda Stuttgart’ın tam 90 dakika dayanması nadir değildir. Gerçekler, Stuttgart’ın rakiplerinin önceki maçlarının 6’sında 6’sında 11 gol atmasını engelleyemediğini gösteriyor.

Mainz

Mainz daha önce Bundesliga 1 maçında Köln ile 1-1 berabere kaldı.

O maçta Mainz% 42’lik bir topa sahipti ve 2’si hedefe isabet eden 11 gol attı. Mainz golünü Jonathan Burkardt (41. dakika) attı. Rakiplerine: 1. FC Köln hedefe 11 atış yaptı, bunlardan 5’i hedefe çarptı. Salih Özcan (47 ‘) Köln için kendini ayırdı.

Formalarına bakıldığında Mainz son 6 maçının 6’sında gol attı ve toplamda rakipler 9 gol attı. Savunma açısından, Mainz’in ele alınması gereken bazı zayıf noktaları vardır. Bununla birlikte, bu örnek burada devam ettirilemez.

Yüz yüze

19 Aralık 2017’den bu yana geçmiş yüz yüze karşılaşmalarına bakarsanız, Stuttgart’ın bu maçlardan 2’sini, Mainz’in ise sıfır berabere kaldığında 4’ünü kazandığını görebilirsiniz.

Bu oyunlarda da kafa sıkıntısı yoktu: toplamda 22 gol atıldı, karşılaşma başına ortalama 3.67 gol atıldı.

Bu kulüpler arasındaki önceki düelloda Bundesliga 1’in 19. günü 29.01.2021 tarihinde Stuttgart’ı 2-0 Mainz skoruyla bitirdiği maç oldu.

O maçta Stuttgart% 52’lik bir topa sahipti ve 11 kez gol attı, bunlardan 3’ü hedefe çarptı. Kafaların yazarları Sasha Kalayjiç (55 ‘) ve Katompa Mvumpa’nın Silas (72’) idi.

Mainz hedefe 9 atış yaptı, hedefe 2 atış yaptı. Maçı Frank Willenborg yargıladı.

Takım Haberleri: Stuttgart

Stuttgart antrenörü Pellegrino Matarazzo’nun, bu maçtan önce konuşulacak herhangi bir fitness problemi yok, seçebileceğiniz tamamen sağlıklı bir grup sayesinde.

Takım haberleri: Mainz

Mainz’in patronu Bo Svensson, bu maçtaki fiziksel formundan hiç endişe duymuyor çünkü grup tamamen yaralanmadan oynamaya hazır.

Tahmin

Stuttgart’ın bu Mainz takımının savunmasını kırması zor olabileceğine dair bir hisimiz var, ki bu muhtemelen galip gelecek.

Bu nedenle, Mainz’in bu oyunun sonunda 0: 1’lik bir skorla kazanmasıyla çok eşit bir maç öngörüyoruz.

Bunun nasıl ortaya çıkacağını görmek için sabırsızlanıyorum.

Like this post? Please share to your friends:
❤1xBeT Türkiye❤
Bir cevap yazın

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: