Salı günü Terf Moore Stadyumu’ndaki Premier Lig maçında Burnley’in sahipleri rakibi Watford’a karşı mücadele edecekler.
Burnley -Watford maçına ilişkin tüm tahminlerimiz, istatistiklerimiz ve anketlerimiz bugün için 1xbet promosyon kodu 2021 girişinde görülebilir (en iyi bahis oranları dahil).
Burnley
Burnley, FA Kupası’ndaki yenilgiden sonra Huddersfield Town’a karşı önceki oyunlarında 1-2’lik bir skorla burada zafere dönmeyi umuyor.
Burnley’in tek golcüsü Jay Rodriguez (28 dakika) idi. Josh Koroma (74′) ve Mattie Pearson (87′) Huddersfield Town’da gol attılar.
Burnley son zamanlarda etkileyici bir saldırı istatistiğine sahip değildi. Önceki altı maçında muhalif taraflara karşı «forvet» sayısı sadece 3’tür. Bu karşılaşmalarda Burnley, kapılarında toplam gol sayısını da 9 olarak gördü. Her halükarda, böyle bir eğilimin bu oyunda burada devam edip etmeyeceğini öğrenmemiz gerekiyor.
Bu müsabakadan önce Burnley, son 3 maçında Watford’la hiçbir maçı kaybetmedi.
Watford
Önceki maçta Watford, Premier Lig maçında Newcastle United ile 1-1 berabere kaldı.
O maçta Watford, topun% 48’ini elinde tutmayı başardı ve hedefe 5 vuruşla 18 vuruş yaptı. Watford’un golü João Pedro’ydu (87 dakika). Rakiplerinden Newcastle United, hedefe 12 vuruş yaptı ve 1’i hedefe çarptı. Allan Saint-Maximin (49′) Newcastle United’ın golcüsü oldu.
Watford son 6 maçında 5 gol atarak son dönemde golde başarılı oldu. Bu, Watford’un aynı maçlardan 6’sında gol attıktan sonra savunmayı da geliştirebileceği gerçeğini maskelemiyor.
Bu karşılaşmaya gelince, Watford ligin son 3 maçında deplasmanda kazanamadı.
Kişisel toplantılar
12.09.2017’den itibaren geçmişteki kişisel karşılaşmalarının incelenmesi, Burnley’in bunlardan 4’ünü, Watford’un 1’ini kazandığını ve beraberlik sayısının 1 olduğunu gösteriyor.
Toplamda bu maçlarda aralarında 12 gol, 8’i The Clarets, 4’ü Hornets olmak üzere 12 gol atıldı. Bu, maç başına ortalama gol sayısını 2’ye eşit olarak verir.
Ligin bu ikisini içeren son yarışması, 25.06.2020 Premier Lig maçının 31. günüydü ve Burnley 1-0 Watford skoruyla sona erdi.
Bu durumda Burnley topa sahip olmanın yüzde 54’ünü ve gole 9 vuruşunu başardı, bunlardan 5’i hedefe çarptı. Protokoldeki tek oyuncuları Jay Rodriguez (73 ‘) idi.
Öte yandan Watford hedefe 10 darbe indirdi, bunlardan 4’ü hedefe çarptı. Hakem Mike Dean idi.
Takım Haberleri: Burnley
Bu düşük bir işten ayrılma oranıdır ve Burnley’in baş antrenörü Sean Daich’in neredeyse tamamı sayesinde sadece bir sağlık sorunu vardır. Connor Roberts (Enfeksiyon) rekabetin dışındadır. Maxwell Cornet, diskalifiye olduğu için bu oyuna katılamaz.
Takım Haberleri: Watford
Watford yöneticisi Claudio Ranieri’nin sınırlı kullanılabilirliğe sahip bir takım seçmesi gerekiyor. Quadvo Baah (ayak bileği kırığı), Peter Etebo (diz yaralanması) ve İsmail Sarr (ligament yaralanması) seçime hazır değiller. Diskalifiye nedeniyle bu oyuna katılamayan uygun olmayan oyuncular İmran Luza ve Adem Masina’dır.
🔮 Tahmin
Watford’un Burnley’e gol atacak kadar tehlikeli olduğunu düşünüyoruz, ancak bu yenilgiden kaçınmak için yeterli olmayabilir.
Seçimimiz, ana zamanın düdüğü çaldığında Burnley lehine 2-1’lik bir galibiyetle sona eren gergin bir karşılaşma için burada.