Polonya, Pazartesi günü Avrupa Dünya Kupası elemelerinde Macaristan ile buluşacak.
Polonya vs Macaristan maçıyla ilgili tüm tahminlerimizi, kullanıcı anketlerimizi ve istatistiklerimizi görmek için betin bonus kodu ve en iyi bahis oranlarına gidin.
Polonya
Polonya, son sonucundan sonra tekrar kazanmayı umuyor — Dünya Kupası elemeleri 1: 4 — Avrupa’nın Andorra’ya karşı zaferi.
O maçta Polonya’nın yüzde 79’u topa sahipti ve 18’i gol attı, 8’i hedefe çarptı. Polonya’da bombardıman uçakları Robert Lewandowski (5 ‘, 73’), Kamil Juzzviak (11 ‘) ve Arkadiusz Milik (45’) idi. Andorra hedefe 2 vuruş yaptı, 1 vuruş yaptı. Mark Vales (45 ‘) Andorra için kendini ayırdı.
Son zamanlarda Polonya’yı içeren maçlar genellikle göz kamaştırıcıydı, bir istisna değil, kural olan çok sayıda gol atmasıyla. Her iki takım da son altı maçta birlikte 26 gol attı (maç başına ortalama 4,33 gol), bunların 20’si Polonya’da akredite edildi. Bu eğilimin burada devam edip edemeyeceğini görmek ilginç olacaktır.
Macaristan
Macaristan, Avrupa Kupası elemelerinin 04: 0’sından sonra karşılaşmaya katılacak — Avrupa Kupası son maçında San Marino’yu yenecek.
Bu maçta Macaristan% 79’luk bir topa sahipti ve 11’i hedefe ulaşan 23 gol attı. Macaristan’da Dominik Soboslay (6 dakika, 83 dakika), Gazdağ (22 dakika) ve Balint Akşamları (88 dakika) hesaba katılıyor. Rakibi için San Marino hedefe 1 vuruş yaptı, bunlardan 0’ı hedefe çarptı.
Formlarına bakarsak Macaristan son 6 maçtan 6’sında gol atarken, rakip toplamda 10 gol attı. Macaristan’ın savunmasında açıkça sorunlar vardı.
Yüz yüze
Ligin bu kulüpler arasındaki önceki maçı, Avrupa Dünya Kupası elemelerinin 1. günü olan 25.03.2021 maçıydı ve Macaristan’ın 3-3’lük skoruyla sona erdi. Polonya.
Bu maçta Macaristan, topun sahipliğinin %35’ini, 9’unu ise hedefe isabet ederek, 4’ünü hedefe vurdu. Gol yazarları Roland Sallay (6 dakika), Adam Salai (53 dakika) ve Willie Orban (78 dakika) ‘dır.
Öte yandan Polonya’nın golünde 10 atış vardı, bunlardan 3’ü hedefe çarptı. Krzysztof Pentek (60 ‘), Kamil Juzhwiak (61’) ve Robert Lewandowski (83 ‘) kendilerini ayırt ettiler.
Felix Brigh’in maçına karar verdim.
Tahmin
Bu maçta Polonya’nın topa hakim olması ve başarılı anlar yaratması gerektiğine inanıyoruz.
Bununla birlikte, Macaristan’ın da şebekenin arkasını bulmakta zorlanması muhtemeldir, ancak protokole de girmeyi başardıklarını görüyoruz.
Tavsiyemiz, Polonya’nın 90 dakika içinde rahat bir 3-1 zaferi için.