Elche, La Liga’nın bir parçası olarak Real Betis ile berabere kalmak için Salı günü Benito Villamarin Stadyumu’na gidiyor.
Tam tahminler, maç öncesi istatistikler ve Real Betis — Elche maçına ilişkin kullanıcı anketi 1xbet bonus nasıl kullanılır (artı maç başına en iyi oranlar) sunulmaktadır.
Real Betis
Real Betis, La Liga’da Real Sociedad’la (0:0) berabere kaldıktan sonra bu maça çıktı.
O maçta Real Betis, zamanın% 43’üne sahipti ve gole 9 vuruş yaptı, bunlardan 2’si hedefe ulaştı. Öte yandan Real Sociedad, gole 9 vuruş yaptı, bunlardan 2’si hedefe ulaştı.
En son sonuçlar, Real Betis’in arka muhafızı için harika bir zamanın geldiğini gerçekten gösteriyor. Real Betis, son 6 maçında rakibin kalesine atılan gol sayısını 3’e çıkararak arkadan çok iyi performans gösterdi. Bununla birlikte, böyle bir resim mutlaka bu oyunda devam etmeyecektir.
Elche
Elche takımı, La Liga’nın son maçında Mallorca’yı (3-0) yendikten sonra maça çıktı.
O maçta Elche, topun% 53’üne sahipti ve 2’si hedefe ulaşan 6 gol attı. Elche’nin golleri Johan Mojica (42′) ve Pedro Bigas (58′) tarafından atıldı. RCD Mallorca, 2’si hedefe ulaşan hedefe 13 vuruş yaptı. Mallorca için Kang-in Li (81′ Kendi golü) öne geçti.
Son altı maçta Francisco Rodriguez’in Elche takımı toplam 7 gol attı ve maç başına 1,17 gol attı.
Kişisel toplantılar
12/02/2011 tarihinden itibaren önceki karşılaşmalarına bakarsak, taraflar arasında çok az galibiyet vardı: Real Betis bu maçlardan 2’sini kazandı, Elche – 2 ve 2’si normal saatlerde beraberdi.
Toplamda bu karşılaşmalarda her iki kulüp de 17 gol attı, bunlardan 9’u betis ve 8’i Los franchiverdes oldu. Böylece maç başına ortalama gol sayısı 2.83’tür.
Bu iki takımın katılımıyla ligdeki son karşılaşma, Elche’nin Real Betis’in 0-3’lük skoruyla sona erdiği 21/11/2021 La Liga maçının 14. gününde gerçekleşti.
O gün Elche topu% 58’lik bir paya sahipti ve hedefe 14 vuruş yaptı, bunlardan 4’ü hedefe ulaştı.
Real Betis hedefe 9 vuruş yaptı, bunlardan 4’ü hedefe ulaştı. Goller Juanmi (12′), Villian Jose (24′) ve Nabil Fekir (27′) tarafından atıldı. Maç Valentin Pizarro Gomez tarafından değerlendirildi.
Takım Haberleri: Real Betis
Oyunculara sahip olmak büyük bir sorun değil, fiziksel formla ilgili tek bir sorun, Real Betis’in patronu Manuel Pellegrini’yi rahatsız ediyor çünkü takım kompozisyonu neredeyse hiç değişmedi. Martin Montoya (Aşil tendonu ile ilgili sorunlar) maçı kaçıracak.
Takım haberleri: Elche
Tamamen sağlıklı bir kadroya sahip olan Elche yöneticisi Francisco Rodriguez, bu maçtan önce fiziksel formda herhangi bir sorun yaşamamaktadır.
⚡ Tahmin
Real Betis’in büyük olasılıkla kazanacağına ve belki de gol atması kolay olmayacak olan Elche maçında net bir skor sağlayacağına inanıyoruz.
Bu nedenle Real Betis’in maç sonunda 2-0 kazanacağına inanıyoruz.