Çarşamba günü La Liga’da El Sadar Stadyumu’nda Osasuna sahasının sahipleri ile Real Madrid arasında bir düello düzenlenecek.
Osasuna — Real Madrid maçının tüm ipuçlarını, istatistiklerini ve maç öncesi anketimizi 1xbet promosyon kodu 2022 ve en son bahis oranlarında görüntüleyin.
Osasuna
Önceki maçını kazanan Osasuna, La Liga’da Valencia’yı (1:2) yendikten sonra benzer bir sonuç elde etmeyi umuyor.
O maçta, Osasuna topu% 48’lik bir paya sahipti ve hedefine 9 vuruşla 3’ü hedefe ulaştı. Osasuna’nın kadrosunda Ezekiel Avila (50′) ve Ante Budimir’in (74′) golleri yer aldı. Öte yandan Valensiya, 4’ü hedefe isabet eden hedefe 11 vuruş yaptı. Valencia için Carlos Soler attı (83′).
Yagoba Arrasate’nin Osasuna son altı maçında toplam 8 kez gol attı ve maç başına ortalama gol sayısı 1.33 oldu.
Real Madrid
Real Madrid, La Liga’nın son maçında Sevilla’yı 2-3 mağlup ettikten sonra bu karşılaşmaya geliyor.
O maçta Real Madrid% 59’luk bir topa sahipti ve 6’sı gole giren gole 15 vuruş yaptı. Real Madrid’de goller Rodrigo Goes (50′), Nacho (82′) ve Karim Benzema (92′) tarafından atıldı. Öte yandan Sevilla Futbol Kulübü, 3’ünün hedefi vurduğu gole 8 vuruş yaptı. Sevilla için Ivan Rakitic (21′) ve Eric Lamela (25′) puan aldı.
Yoğun maçlara olan sevgisini gösteren Real Madrid, önceki 6 maçında 23 kez gol attı ve maç başına ortalama 3,83 gol attı. Rakipler bu gollerden 11’ini attı.
Bu maçta Real Madrid, önceki 6 şampiyonluk maçında Osasuna’yı deplasmanda yenemedi. Onlara karşı çıkış rekoru çok sağlam.
Kişisel toplantılar
11/02/2017 tarihinden itibaren takımlar arasındaki geçmiş toplantıları kontrol etmek, bu toplantıların Osasuna için hayal kırıklığı yarattığını gösteriyor. Tek bir galibiyet elde edemediler, Real Madrid ise bu karşılaşmaların% 67’sinde galip gelerek bir çıkış yolu bulmayı başardı.
Toplamda bu maçlarda her iki kulüp de 13 gol attı, bunlardan 2’si rojillos ve 11’i Los blancos olmak üzere. Böylece maç başına ortalama gol sayısı 2.17 idi.
La Liga’daki bu takımlar arasındaki bir önceki maç, Real Madrid’in Osasuna ile 0 puanla oynadığı maçın 11. gününde 27/10/2021 tarihinde gerçekleşti.
O zaman Real Madrid, zamanın% 75’ini topa sahipti ve hedefe 17 vuruş yaptı, bunlardan 3’ü hedefe ulaştı.
Rakip Osasuna’nın golüne 7 vuruş vardı, bunlardan 0’ı gole girdi. Maç Cesar Soto Grado tarafından yargılandı.
Takım Haberleri: Osasuna
Hemen hemen tüm oyuncular maç için talep edildi ve tam donanımlı gruptan sadece bir oyuncu Osasuna’nın patronu Yagoba Arrasate’den endişe duyuyor. Jesus Areso (fibula kırığı) oyun dışı.
Takım Haberleri: Real Madrid
Real Madrid’in patronu Carlo Ancelotti’nin bir dizi erişilemeyen oyuncuyla uğraşması gerekiyor. Luka Jovic (diş cerrahisi), Ferland Mehndi (nakavt), Dani Seballos (korona virüsü), Marcelo (nakavt) ve Eden Hazard (fibula rüptürü) maçı kaçırıyor.
Tahmin
Osasune’nin, büyük olasılıkla kazanan bir gol atacak olan Real Madrid’in bu kadrosunun savunmasını kırmanın kolay olmayacağını düşünüyoruz.
Her şey söylendiğinde ve yapıldığında Real Madrid’in zorlu mücadelesinde 0:1’lik bir skorla kazanacağına inanıyoruz.
Bu iyi bir maç olmalı.