Türkiye vs Cebelitarık, Dünya Kupası tahmini 2022

Türkiye, Cumartesi günü Avrupa Dünya Kupası elemelerinde Cebelitarık’a karşı oynayacak.

Türkiye – Cebelitarık maçına ilişkin tahminlerimiz, maç istatistiklerimiz ve anketlerimiz betin bonus kodu (en iyi bahis oranları dahil) görülebilir.

Türkiye

Önceki maçını kazanan Türkiye, Letonya’ya karşı 1-2 — Avrupa eleme turnuvasından sonra benzer bir sonuç elde etmeyi umuyor olacak.

O maçta Türkiye’nin yüzde 68 top sahibi, 23 gol atması, 9 gol atması vardı. Türkiye’de Merih Demiral (70 ‘Otogol), Serdar Dursun (75’) ve Burak Yılmaz (99 ‘) puan aldı. Öte yandan Letonya, 1’i hedefe isabet eden hedefe 6 vuruş yaptı.

Türkiye’nin katıldığı son 6 maçının 5’inde maç başına en az üç gol atıldı. Rakipleri bu dönemde bunlardan 13’ünü, Türkiye ise 10’unu attı.

Cebelitarık

Avrupa Dünya Kupası elemelerinde Hollanda’ya en son kaybettikten sonra Cebelitarık ve seyahat eden taraftarları burada en iyi skoru elde etmeyi umuyorlar.

Bu oyunda Cebelitarık’ın% 18’lik bir topu var ve 0 atışta 1 gol atıyor. Hollanda, 12 tanesi hedefe isabet eden 31 kapıdan giriş yaptı. Virgil van Dijk (9 dakika), Memphis Depay (21 dakika, 45 dakika), Denzel Dumfries (48 dakika), Arnaut Danjuma (75 dakika) ve Donnell Malen (86 dakika) Hollanda için gol attı.

Cebelitarık’ın savunucularının oldukça hayal kırıklığı yaratan performanslarından oluşan bir dizi, sadece önceki 6 maçında toplamda 20 gol kaçırmalarına yol açtı. Oyunlarının bu alt dereceli bileşenini kesinlikle geliştirmek isteyeceklerdir. Bununla birlikte, böyle bir eğilimin bir sonraki maçta tekrar olup olmayacağını beklemek ve görmek zorundayız.

Yüz yüze

Bu kulüpler arasındaki şampiyonadaki son maç, 04.09.2021 tarihinde düzenlenen Avrupa Maçının 5. günü olan Dünya Kupası elemeleriydi ve Cebelitarık’ın skoru 0: 3 Türkiye skoruyla sona erdi.

O gün Cebelitarık’ın topa sahip olmasının% 25’i vardı ve 3 tanesi hedefe doğru 3 atış yaptı.

Türkiye’nin hedefte 21 denemesi var, bunlardan 10’u hedefe çarptı. Halil Dervişoğlu (54 ‘), Hakan Çalhanoğlu (65’) ve Kenan Karaman (83 ‘) kendilerini ayırt ettiler.

Hakem Cristo Tohver tarafından yapıldı.

💡 Tahmin

Bu iki takıma baktığımızda Türkiye’nin hedefte çok fazla atış yapabildiğini ve yapması gerektiğini düşünüyoruz ve onları hesaba katmaya zorluyoruz.

Tersine, Cebelitarık kendi başına gol atmak için onunla yüzleşecek, ama biz onların gol attığını görüyoruz.

Bu maçın sonunda Türkiye için 3-1’lik skorla rahat bir galibiyet olacağını umuyoruz.

Like this post? Please share to your friends:
❤1xBeT Türkiye❤
Bir cevap yazın

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: